"Потрібно бути обережними": екс-футболіст Шахтаря назвав сильні сторони Боруссії

Сергій Ковальов впевнений, що німці можуть створити навіть більше проблем. ніж "Реал" та "Інтер".

Колишній футболіст донецького "Шахтаря" Сергій Ковальов дав оцінку майбутньому поєдинку "гірників" у третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів проти "Боруссії" Менхенгладбах.

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу Шахтар - Боруссія М.

Екс-півзахисника цитує zbirna.com.

"Можу сказати, що для "оранжево-чорних" ця гра буде складніше, ніж з "Інтером" або "Реалом". Тому що "Боруссія" дуже добре грає на чужому полі. За відсотком очок набраних в гостях вона виступає краще. Ця німецька команда класно вступає в пресинг на чужій половині поля, у неї добре збалансовані лінії оборони та атаки, якісний контроль м'яча.

"Шахтарю" буде непросто вибігати в швидкі атаки. Проте це чи не єдиний його шанс здобути позитивний результат у цій зустрічі. Хочеться вірити, що в цьому компоненті у "гірників" все вийде", - сказав Ковальов.

Експерт додав, що вважає команди приблизно однаковими за рівнем:

"Думаю, "Шахтар" і "Боруссія" команди приблизно одного рівня. Гірникам потрібно бути дуже обережними, в плані того, щоб постаратися не пропустити. Інакше доведеться розкриватися, а німцям тільки це і потрібно буде, оскільки контрвипади у них добре виходять.

У "Шахтаря" проблеми зі складом хоч і стали менше, але вони все одно залишаються. Так, до речі, думали й "Реал"з "Інтером". Проте це не завадило "гірникам" завойовувати очки в цих поєдинках".

Шахтар - Боруссія М: перед матчем