Шахтар - Інтер / фото REUTERS

Донецький "Шахтар" у 2-му турі групового етапу Ліги чемпіонів приймав міланський "Інтер" у Києві на НСК "Олімпійський".

Команди завершили матч без голів - 0:0.

"Гірники" активно почали перший тайм, але поступово італійці стали перехоплювати ініціативу. На 15-й хвилині поле через травму покинув номінальний форвард "Шахтаря" Дентіньо, а його місце зайняв Тайсон, який в цілому посилити гру господарів не зумів.

Відео дня

"Інтер" почав створювати гольові моменти та був близький до взяття воріт. Спочатку Лукаку вийшов на побачення з Трубіним і не зміг переграти воротаря, а Барелла після скидки від бельгійця відправив м'яч у поперечину воріт. Потім той же Лукаку пробив головою поруч зі штангою після подачі з кутового, а ближче до перерви Трубін перевів удар зі штрафного від форварда в каркас воріт.

На початку другого тайму "Інтер" створив супермомент: Брозович завдав удару з лінії штрафного майданчика, з яким впорався Трубін, а Мартінес на добиванні не влучив у порожні ворота.

"Шахтар" намагався організовувати контратаки, але до небезпечних ударів по воротах Хандановича справа практично не доходила. Кілька разів ситуацію загострював Тете, якому не вистачало останнього пасу, щоб вивести партнера на ударну позицію.

"Шахтар" - "Інтер" - 0:0

"Шахтар": Трубін, Додо, Бондар, Хочолава (Матвієнко, 61), Корнієнко, Маркос Антоніо, Майкон, Соломон, Тете, Марлос (Алан Патрік, 88), Дентіньо (Тайсон, 15)

"Інтер": Ханданович, Бастоні, де Врей, Д'Амброзіо (Дарміан, 79), Янг (Пінамонті, 85), Хакімі, Відаль (Еріксен, 79), Брозович, Барелла, Мартінес (Перішіч, 71), Лукаку

Попередження: Бастоні, Відаль

Фото REUTERS
фото REUTERS
фото REUTERS
фото REUTERS

"Шахтар" - "Інтер": підсумки матчу

  • УНІАН провів онлайн-трансляцію матчу "Шахтар" - "Інтер".
  • На грі були присутні вболівальники - МОЗ дозволив заповнити 15% місць на "Олімпійському".
  • "Шахтар" у стартовому турі групи B сенсаційно обіграв мадридський "Реал" з рахунком 3:2. "Інтер" не зміг обіграти "Боруссію" Менхенгладбах - 2:2.
  • У третьому турі "гірники" прийматимуть "Боруссію" Менхенгладбах 3 листопада. Гра в Києві також пройде з глядачами на трибунах. "Інтер" цього ж дня на виїзді зустрінеться з "Реалом".
  • Після двох матчів "Шахтар" очолює квартет B, маючи на своєму рахунку чотири очки. "Інтер" відстає на два пункти та займає другу сходинку, але при цьому "Реал" і "Боруссія" М свій поєдинок у другому турі ще не провели.