"Ми були кращими в трьох із чотирьох таймів": тренер Шахтаря про перемогу над Реалом

Луїш Каштру заявив, що перший тайм був не таким, як він того хотів.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував перемогу свого клубу над мадридським "Реалом" в груповому етапі Ліги чемпіонів.

Головного тренера "Шахтаря" цитує офіційний сайт УЄФА.

"Ми прекрасно знали, що "Реал" гратиме на перемогу. Якби ми програли, тоді було б дуже складно. Спочатку ми намагалися блокувати фланги і контролювати "повітря" при можливих подачах із флангів. На щастя, все пройшло добре", - заявив Каштру.

Також він заявив, що перший тайм був не таким, як він того хотів.

"Ми неправильно займали деякі позиції і помилялися. У перерві постаралися це підкоригувати. Створили кілька моментів, які призвели до голів. Крім того, нейтралізували моменти "Реала". Це показує, що секретів у футболі немає. Ми були кращі в трьох із чотирьох таймів проти "Реала". Вони мали перевагу тільки сьогодні в першій половині гри", - додав тренер.

Читайте такожШахтар вдруге переміг Реал у Лізі чемпіонів (відео)

"Шахтар" - "Реал": підсумки матчу

  • Після п'ятого туру Ліги чемпіонів в активі "Шахтаря" 7 очок, у "Реала" - 7. Але "Шахтар" займає другу сходинку в таблиці за рахунок переваги особистих зустрічей. 
  • У матчі першого кола "Шахтар" обіграв "Реал" в Мадриді з рахунком 3:2.
  • УНІАН вів онлайн-трансляцію матчу "Шахтар" - "Реал".
  • Заключний матч шостого туру Ліги чемпіонів "Шахтар" проведе на виїзді проти міланського "Інтера". Зустріч пройде 9 грудня.
  • Дентіньо вдруге в кар'єрі забив у Лізі чемпіонів. У перший раз він також забив "Реалу", це сталося в сезоні 2015-2016.