"Заплутав його": воротар збірної України розділив провину за помилку та вилучення Миколенка

Георгій Бущан заявив, що неправильно підказав Віталію Миколенку.

Голкіпер збірної України Георгій Бущан підтримав захисника Віталія Миколенка, який допустив ключову помилку в матчі кваліфікації ЧС-2022 проти Фінляндії.

У коментарі телеканалу "Футбол 1" Бущан розділив провину за помилку Миколенка.

"Мені потрібно було підказати йому, щоб він вибив м'яч. Я сказав, щоб він мені скидав. Цим я його, напевно, заплутав. Хотів би теж вибачитися за те, що грали вдесятьох", - сказав Бущан.

Читайте також"Ми зіграли відмінний матч": Шевченко - про нічию збірної України з ФінляндієюНагадаємо, на 88-й хвилині гри Ілля Забарний віддав не найкращий пас на Віталія Миколенка, який розвернувся з м'ячем у бік штрафного майданчика, втратив його під пресингом Теему Пуккі, після чого збив форварда. Підсумок - червона картка і пенальті, з якого Пуккі зрівняв рахунок (1:1).

Україна - Фінляндія: підсумки матчу

  • Матч Україна - Фінляндія завершився з рахунком 1:1. На гол Жуніора Мораєса гості відповіли голом Теему Пуккі з пенальті.
  • Фінляндія та Україна зустрічалися втретє в історії. До цього Україна двічі перемагала. В обох випадках у відборі на ЧС-2018.
  • Найкращим гравцем матчу за версією WhoScored визнаний Олександр Караваєв (оцінка - 7,7). У фінів - Теему Пуккі (оцінка - 7,3).
  • Збірна України в цьому матчі випустила наймолодший склад за всю історію - середній вік колективу був 24,6 року.
  • Жуніор Мораєс забив свій дебютний гол за збірну України.
  • Свій наступний матч у відборі Україна проведе 31 березня, коли прийматиме в Києві команду Казахстану. Того ж дня Франція поїде в гості до команди Боснії і Герцеговини.