"Це зашквар": дружина футболіста Манчестер Сіті Зінченка розкритикувала Гвардіолу

Влада Седан вважає, що вина за виліт команди з Ліги чемпіонів лежить виключно на головному тренері.

Дружина футболіста "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка Влада Седан розкритикувала головного тренера "городян" Пепа Гвардіолу після вильоту команди з Ліги чемпіонів.

Читайте також"Сезон новий, результат старий": в Ман Сіті прокоментували віліт з Ліги чемпіонів

Реакцію на результат матчу з "Ліоном" дівчина опублікувала на своєму YouTube-каналі.

"Можливо, я не маю права цього говорити. Можливо, Зінченко заборонить мені це виставляти. Але, м'яко кажучи, щоб не матюкатися, це повністю прокол Гвардіоли.

У такий відповідальний момент робити таку експериментальну тактику для "Сіті" - це зашквар. Я не маю права критикувати, але навіщо грати в три центральних захисники, коли самі футболісти беруться за голову.

У мене просто немає слів, тому що мати такий склад... Подивіться, які люди грають в "Сіті", яка лавка запасних. Таким резервом можуть похвалитися буквально кілька клубів світу.

Я розумію, що команда, на яку всі ставлять ставки,- "Баварія". Одна справа - вилітати від "Баварії", а інша - вилітати від "Ліона". Не хочу ображати цю команду, але хочу нагадати, що це сьоме місце в чемпіонаті Франції", - сказала Влада Седан.

"Манчестер Сіті": при Гвардіолі - без півфіналу

  • "Манчестер Сіті "програв у чвертьфіналі Ліги чемпіонів "Ліону" з рахунком 1:3. Пізніше французька команда поступилася "Баварії" у півфіналі - 0:3.
  • Олександр Зінченко провів всю гру з "Ліоном" в запасі.
  • Під керівництвом Хосепа Гвардіоли "Ман Сіті" не вдається пробитися до півфіналу Ліги чемпіонів. Востаннє "городяни" пробивалися до 1/2 фіналу в сезоні 2015-2016 під керівництвом Мануеля Пеллегріні.
  • У сезоні 2016-2017 "Ман Сіті" покинув ЛЧ на стадії 1/8 фіналу, поступившись "Монако" (5:3, 1:3). У наступному сезоні в 1/4 фіналу команда програла "Ліверпулю" (0:3, 1:2). У сезоні 2018-2019 також на чвертьфінальній стадії "Сіті" вибив з боротьби "Тоттенхем" (0:1, 4:3).
  • Востаннє команди Гвардіоли виходили у фінал ЛЧ ще у 2011 році, коли "Барселона" виграла турнір.