Пеп Гвардіола / фото REUTERS

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола і півзахисник команди Кевін де Брюйне прокоментували поразку від "Ліона" з рахунком 1:3 в чвертьфіналі Ліги чемпіонів.

Слова тренера і гравця наводить BBC.

"Ми створили більше шансів і частіше били. У перші 20-25 хвилин нам не вдавалося знайти вільні зони для атаки. У другому таймі все було добре. Я відчував, що ми сильніші. Але в цьому турнірі треба грати ідеально", - сказав Гвардіола.

"Ми багато зробили правильно, але цього не вистачило. Ми помилялися в штрафних площах в ключові моменти. Звичайно, ми розчаровані. Тепер вирушаємо на канікули, а потім почнемо все з початку", - додав тренер.

"Одного разу ми все ж прорвемося в півфінал. Нам потрібно прорватися через цей бар'єр. За підсумками декількох років команда заслужила це", - підсумував іспанець.

Читайте такожЛіон шокував Манчестер Сіті і вийшов до півфіналу Ліги чемпіонів (фото)

Де Брюйне підкреслив:

"Сезон новий, результат старий. В першому таймі ми виглядали недостатньо добре. У другому діяли дійсно здорово. Змогли зрівняти рахунок і мали кілька моментів. А потім рахунок став 1:2 і 1:3".

"У другому таймі ми серйозно тиснули. Ми грали в більш атакуючому ключі. Якби за рахунку 1:2 Стерлінг забив, то стало б 2:2, але вони забили самі, і все було скінчено. "Ліон" створив не так багато моментів, але нам потрібно винести з цього урок", - також сказав гравець.

"Манчестер Сіті": при Гвардіолі - без півфіналу

  • "Манчестер Сіті" програв у чвертьфіналі Ліги чемпіонів "Ліону" з рахунком 1:3.
  • Під керівництвом Хосепа Гвардіоли "Ман Сіті" не вдається пробитися в півфінал Ліги чемпіонів. В останній раз "городяни" пробивалися до 1/2 фіналу в сезоні 2015-2016 під керівництвом Мануеля Пеллегріні.
  • У сезоні 2016-2017 "Ман Сіті" покинув ЛЧ на стадії 1/8 фіналу, поступившись "Монако" (5:3, 1:3). У наступному сезоні в 1/4 фіналу команда програла "Ліверпулю" (0:3, 1:2). У сезоні 2018-2019 також на чвертьфінальній стадії "Сіті" вибив з боротьби "Тоттенхем" (0:1, 4:3).
  • В останній раз команди Гвардіоли виходили в фінал ЛЧ ще в 2011 році, коли "Барселона" виграла турнір.