"Ми залишилися в роздягальні": тренер Зорі назвав причини поразки від Браги

Віктор Скрипник незадоволений тим, що команда включилася тільки після двох пропущених м'ячів.

Головний тренер "Зорі" Віктор Скрипник підбив підсумки матчу Ліги Європи проти "Браги", в якому його команда поступилася з рахунком 1:2.

Результат матчу він прокоментував в ефірі телеканалу "Футбол 1".

"Ми програли дуже хорошій команді, дуже технічній із зіграними футболістами. Дуже шкода, що в першій п'ятихвилинці ми, можна сказати, залишилися в роздягальні, а не вийшли на поле. Після двох пропущених м'ячів скинули вантаж і почали грати. Було відчуття в деяких ситуаціях, що це наш максимум. Те, що проходить в УПЛ, не проходить в єврокубках, а відразу карається гострим моментом або голом", - підкреслив Скрипник.

Тренер сказав, що "Зоря" награла на голи, але "виконання у нас і "Браги" відрізняється". При цьому Скрипник заявив, що у нього "не може бути великих претензій до команди":

Читайте такожЗоря зазнала іншої поразки в Лізі Європи

"Я не можу її лаяти. Бажання було, хотілося, гралося, були моменти і хороший комбінаційний футбол, до якого ми завжди прагнемо. Але якість суперника була вищою за нашу".

"Єдиний камінь в наш город - чому включилися після 0:2, а не з перших хвилин. Чому не працювали так, як потім протягом 60-70 хвилин. З кожною хвилиною від нас йшла віра, що ми повернемося в гру. Гол на останній хвилині - це вітамінка, але не таблетка, після якої ми ожили. Є грань, яку ми не можемо переступити, і забити. Нам не вистачає цього", - підсумував Скрипник.

"Зоря" - "Брага": підсумки матчу

  • "Зоря" зазнала другої поспіль поразки в Лізі Європи. У луганчан після двох турів - 0 очок. Луганський клуб ділить 3-4 місця в групі G з АЕКом. "Лестер" і "Брага" набрали по 6 очок.
  • "Зоря" була кращою за суперника у низці статистичних показників. Статистика ударів: 20-7. Володіння м'ячем - 58% на 42%. Кутові - 10-1.
  • "Брага" здобула першу перемогу в одинадцяти матчах проти українських команд.
  • Свій наступний матч у турнірі "Зоря" проведе 5 листопада - вдома проти АЕКа. "Брага" в цей же день в гостях зіграє з "Лестером".