Зоря - Брага / фото REUTERS

Луганська "Зоря" у другому турі групового етапу Ліги Європи приймала "Брагу" і програла з рахунком 1:2.

"Зоря" пропустила двічі вже в перші одинадцять хвилин матчу. Спершу луганчани упустили в центрі штрафного Паулінью, який замкнув простріл з правого флангу, а потім Рікарду Орта відзначився ударом в "дев'ятку".

Надалі "Зоря" в першому таймі володіла ініціативою, проте свої нечисленні шанси не використала - Владлен Юрченко не найкращим чином пробив з перспективного штрафного, а в кінці тайму двічі з вигідних положень пробив повз ворота.

Відео дня

Після перерви "Брага" сконцентрувалася на тому, щоб утримати переможний рахунок і домоглася свого. "Зоря", володіючи перевагою, створила пару моментів, але розпечатати ворота суперника вдалося занадто пізно - на 96-й хвилині красивим дальнім ударом відзначився Дмитро Іванисеня.

"Зоря" - "Брага" - 1:2

Голи: Іванісеня, 90+6 - Паулінью, 4, Рікарду Орта, 11

"Зоря": Василь, Хомченовський, Цвек, Вернидуб, Фаворов (Абу-Ханна, 87), Іванисеня, Назаріна, Юрченко (Перович, 87), Кабаєв (Сайядманеш, 81), Кочергін, Луньов (Гладкий, 62)

"Брага": Матеус, Давид Карму, Раул Сілва, Бруно Віана, Есгаю (Вітор Тормена, 90+1), Гайтан (Медейруш, 66), Франсержіо, Андре Каштру (Аль-Мусраті, 79), Франсішку Моура, Паулінью (Гільєрме, 79), Рікарду Орта (Андре Орта, 66)

Попередження: Кочергін - Карму, Франсержіо, Раул Сілва

"Зоря" - "Брага": підсумки матчу

  • У "Зорі" після двох турів - 0 очок, у "Браги" - 6. У першому турі луганчани розгромно програли "Лестеру" (0:3), а "Брага" розгромила АЕК (3:0). У "Лестера" після двох турів 6 очок, а у АЕКа - 0.
  • "Зоря" була кращою за суперника у низці статистичних показників. Статистика ударів: 20-7. Володіння м'ячем - 58% на 42%. Кутові - 10-1.
  • "Брага" здобула першу перемогу в одинадцяти матчах проти українських команд.
  • УНІАН провів онлайн-трансляцію матчу "Зоря" - "Брага".
  • Свій наступний матч у турнірі "Зоря" проведе 5 листопада - вдома проти АЕКа. "Брага" в цей же день в гостях зіграє з "Лестером".