Українка Козлова сенсаційно зупинила Плішкову на престижному тенісному турнірі в Мадриді

Матч завершився з рахунком 7:5, 2:6, 6:4 на користь українки.

Українка Катерина Козлова здобула сенсаційну перемогу над однією з найсильніших тенісисток світу Кароліною Плішковою з Чехії. Спортсменки боролися за вихід у третє коло престижного турніру в Мадриді з призовим фондом понад 7 мільйонів євро.

Матч завершився з рахунком 7:5, 2:6, 6:4 на користь українки.

Читайте такожСвітоліна сенсаційно вилетіла в першому колі престижного турніру в Мадриді

Зустріч тривала 1 годину 51 хвилину. Чешка традиційно сильно виконувала подачу, заробивши за гру 13 ейсів, проте в довгих розіграшах м'яча не змогла скласти конкуренцію Катерині Козловій.

Після матчу українська тенісистка не приховувала емоцій:

"Кароліна Плішкова - дуже сильна суперниця, і щоб перемогти, потрібно бути готовою на всі сто відсотків. Рада, що мені вдалося показати хороший теніс. Моєю наступною суперницею стане Белінда Бенчич (швейцарська тенісистка, 20-а ракетка світу. - УНІАН). Ніколи з нею не зустрічалася в офіційних матчах, але поза кортом ми з нею товаришуємо. Буде цікаво зіграти з нею за вихід у чвертьфінал".

Як повідомляв УНІАН, Катерина Козлова - єдина з українок, хто пробився у другий раунд у Мадриді. До цього в першому турі боротьбу припинили Еліна Світоліна, Леся Цуренко, Даяна Ястремська та Марта Костюк.