П'ять причин, чому за світлодіодними лампочками майбутнє

НК

Прогрес - явище постійне, і нам, як споживачам, було б нерозумно не користуватися його плодами. Показовий приклад – освітлювальні прилади та лампочки на основі LED-елементів, які б'ють усі рекорди з безпеки, економічності та терміну служби.

Не виключено, що за якихось 10-15 років світлодіодні лампи LED повністю витісняють з прилавків морально та технічно застарілі лампочки розжарювання. Чому? Все через реальні переваги, що ставлять світлодіоди поза конкуренцією.

Основні плюси

Бажаєте дізнатися більше про особливості світлодіодних освітлювальних приладів та їх переваги в порівнянні з іншими аналогами? Ми коротко зупинимося на основних перевагах.

  • Вдесятеро економічніше. Попри те, що лампочку складно назвати найбільшим споживачем електроенергії, у щоденному рахунку за електрику своя частка у освітлювальних приладів все ж таки є. LED-світильники споживають у 8-10 разів менше ресурсів, ніж лампочка розжарювання, а це означає, що через якийсь час вони окупають себе, а ви витрачаєте на комунальні послуги менше.
  • Строк служби довше. Через особливості конструкції лампи розжарювання фізично не розраховані на роботу терміном понад 1000 годин. Найчастіше цей термін нижчий. LED-аналог може працювати і 10 тисяч годин та довше. Звичайно, винятки бувають, але якщо вибрати продукцію відомого бренду, світлодіодна лампочка пропрацює в 10 разів довше за лампу розжарювання.
  • Можливість налаштування. Знову ж таки, через особливості технології LED, джерела світла на світлодіодах можна легко налаштовувати за інтенсивністю світла залежно від настрою та часу доби. Без шкоди лампочці. Тому багато LED-світильників йдуть у комплекті з пультами.
  • LED-лампочка більш безпечна. Лампа розжарювання, навіть не найпотужніша, в процесі світіння розігрівається до небезпечних температур – про неї не тільки можна обпектися, вона також може стати причиною займання або, як мінімум, псування стельового покриття, торшерів та інших матеріалів люстри або лампи.
  • LED-лампи можуть бути дизайнерськими, цікавими та унікальними. Оскільки LED-елементи не висувають особливих вимог до конструкції, як це роблять лампи розжарювання або лампи "з газом", форма та конструкція LED-приладів та лампочок може бути будь-якою – від класичної до дуже незвичайної.

Де подивитися та купити?

Переглянути каталог освітлювальних приладів на основі світлодіодних елементів, а також придбати різноманітні LED-лампочки ви можете на сайті магазину Brille. До речі, магазини Brille мають і наземні філії – в Україні працює 25 магазинів бренду.