SkyUp з травня запустить чартерні рейси з Миколаєва на турецький курорт

Керівник аеропорту Федір Барна зазначив, що запуск рейсів до Туреччини став можливим завдяки попиту на тури до Шарм-еш-Шейху (Єгипет), куди авіакомпанія раніше також запустила чартерні рейси.

Українська авіакомпанія SkyUp з травня виконуватиме міжнародні чартерні рейси з міжнародного аеропорту «Миколаїв» до Анталії (Туреччина).

Читайте такожСтало відомо, які авіарейси відкриють зі Львова у 2019 році

Відповідну інформацію розміщено на сайті Миколаївського аеропорту.

Керівник аеропорту Федір Барна зазначив, що запуск рейсів до Туреччини став можливим завдяки попиту на тури до Шарм-еш-Шейху (Єгипет), куди авіакомпанія раніше також запустила чартерні польоти.

«Туристична компанія JoinUP вирішила, що варто розширювати горизонти можливостей для подорожей миколаївців. Новою локацією, де туристи, які вилетіли з аеропорту Миколаєва, зможуть відпочити, буде курортне місто Анталія (Туреччина). Зі свого боку, наш аеропорт готовий надати всі необхідні умови для пасажирів і екіпажу повітряного судна, яке доставить мандрівників на курорт», - зазначив в.о. директора аеропорту Барна.

Як повідомляв УНІАН, у грудні українська авіакомпанія SkyUp почала виконувати міжнародні чартерні рейси з Миколаєва до Єгипту.

Довідка УНІАН. Авіакомпанія SkyUp зареєстрована в Києві у 2016 році, а засновником є компанія «ACS-Україна» Тетяни Альби і Юрія Альби, яким також належить туроператор Join Up!

Миколаївський аеропорт побудований у 1944 році і протягом тривалого часу використовувався як військовий для Збройних Сил СРСР. Пізніше почав виконувати функції цивільного аеропорту. Останній регулярний рейс був здійснений навесні 2013 року. У 2016 році аеропорт був відключений від енергопостачання за борги.

У 2017 році все майно комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Миколаїв» було передано на баланс КП «Агентство розвитку», яке реорганізовано в КП «Миколаївський міжнародний аеропорт».