В кінці 2017 року відбулася офіційна презентація авіакомпанії SkyUp \ Фото facebook.com/skyup.airlines

Українська авіакомпанія SkyUp, яка виконує лише чартерні рейси, планує запустити рейси з Києва до Пальма-де-Майорки (Іспанія) з 2 червня 2019 року.

Читайте такожУкраїнський лоукостер SkyUp виконав свій перший рейс в Європу

Згідно з повідомленням прес-служби авіаперевізника, вартість квитка на цей рейс становить від 2506 грн в один бік без багажу і від 3201 грн з багажем.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, авіакомпанія SkyUp планує запустити регулярні рейси з Києва до Тбілісі (Грузія) з 23 грудня, до Софії (Болгарія) - з 28 грудня, до Барселони (Іспанія) і Попради (Словаччина) - з 29 грудня. Також, компанія планує запустити перші внутрішні регулярні рейси з Києва до Одеси і з Харкова до Одеси з 2 червня 2019 року. Також, влітку заплановані рейси Київ - Батумі, Київ - Ларнака, Київ - Ріміні, Київ - Неаполь, Київ - Сицилія (Катанія), Київ - Аліканте, Київ - Тенеріфе.

Наприкінці 2017 року відбулася офіційна презентація авіакомпанії SkyUp у сегменті дешевих авіаперевезень, яка мала почати польоти в квітні 2018 року, однак, у зв'язку з затримкою отримання сертифіката експлуатанта, не змогла цього зробити. Перші чартерні рейси почалися лише з кінця травня, а ось регулярних рейсів немає й досі.

Навесні цього року корпорація Boeing підписала контракт з SkyUp на суму 624 млн дол. для виробництва п'яти літаків нового покоління серії Boeing 737 MAX, які надійдуть в Україну в 2023 році.

Довідка УНІАН. Авіакомпанія SkyUp зареєстрована в Києві в 2016 році, а засновником є компанія "ACS-Україна" Тетяни Альби і Юрія Альби, яким також належить туроператор Join Up !