Три авіакомпанії ввели тарифи без багажу на рейсах з України до Америки

Пасажири зможуть брати з собою ручну поклажу та особисту річ, наприклад, сумку з ноутбуком.

Відразу три авіакомпанії - Lufthansa, Austrian Airlines і Swiss, що входять до Lufthansa Group, ввели безбагажні тарифи групи Economy Light на рейсах з України до міст Північної Америки.

Як повідомляє avianews.com, вони включають тільки перевезення ручної поклажі і доступні з лютого 2020 року. З собою пасажир може взяти до салону один предмет ручної поклажі (габарити - до 55х40х23 см) і особисту річ, наприклад, сумку з ноутбуком (габарити до 40х30х10 см). Для можливості перевезення валізи вагою до 23 кг потрібно заплатити 60 євро за переліт в один бік.

Відзначається, що крім відсутності включеного багажу, тариф Economy Light також не дозволяє здавати квиток або вносити які-небудь зміни.

Для решти далекомагістральних маршрутів авіакомпаній Lufthansa Group з вильотом з України діє стара лінійка тарифів. Квитки Economy Basic за мінімальною ціною включають перевезення ручної поклажі, одного місця багажу вагою до 23 кг, а також дозволяють вносити зміни після сплати штрафу та різниці між ціною старого і нового квитка.

Читайте такожLufthansa не буде стягувати доплату через підвищення податку в Німеччині

Вперше авіакомпанії Lufthansa Group ввели безбагажний тариф Economy Light на рейсах у межах Європи в 2015 році. У 2018 році його дію було поширено на рейси з міст Європи до Північної Америки, але не це не торкнулося вильотів з України. У 2019 році Lufthansa Group розширила дію Economy Light на далекомагістральні рейси з деяких країн до Південної Америки, Азії, Африки і Близького Сходу.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.