Коронавірус у світі: МАУ скасувала близько 2000 рейсів навесні

Пасажирам рекомендують перевіряти статус своїх рейсів за кілька діб до вильоту.

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» прийняла рішення скасувати близько 2000 рейсів навесні 2020 року.

Читайте такожУкраїна призупинила авіасполучення з Італією через коронавірус Про це йдеться у повідомленні на Facebook-сторінці Fly UIA.

«Безпека і здоров’я наших пасажирів та екіпажів є для МАУ пріоритетом номер один. Авіакомпанія тісно співпрацює з національними та міжнародними органами у питаннях недопущення подальшого поширення коронавірусу і виконує всі вимоги ВООЗ, Міністерства охорони здоров’я України та країн призначення. Як і всі інші авіакомпанії світу, МАУ має продовжувати забезпечувати повітряне сполучення між країнами та континентами та водночас балансувати потреби пасажирів з експлуатаційними проблемами, які виникли через обмеження на в'їзд, запроваджені низкою країн. Саме тому навесні 2020 буде скасовано близько 2000 рейсів», – говориться в повідомленні.

Пасажирам рекомендують перевіряти статус своїх рейсів за кілька діб до вильоту, а також слідкувати за правилами в’їзду країн, до яких вони прямують.

«Про будь-які подальші зміни в розклади ми інформуватимемо додатково – на сайті та у соціальних мережах. Авіакомпанія проактивно зв’язуватиметься з пасажирами, які під час бронювання залишили свої прямі контакти», – говориться в повідомленні.

Раніше УНІАН повідомляв, що Україна розгляне обмеження польотів до Німеччини та Франції.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.