У SkyUp повідомили дату відновлення міжнародних авіарейсів та перші напрямки польотів

У прес-службі закликали бути уважними, бо через пандемію коронавірусу відкриття неба ще не означає зняття всіх обмежень на подорожі.

Українська авіакомпанія SkyUp Airlines планує з 1 липня відновити міжнародне регулярне авіасполучення, повідомила прес-служба перевізника.

«Міжнародні рейси планується розпочати 1 липня польотами до Грузії і Албанії, а з 15 липня - і до інших країн, передбачених розкладом ще до введення карантину, якщо скасування заборони на в'їзд до них відбуватиметься відповідно до попередніх домовленостей між країнами», - йдеться в повідомленні.

Читайте також"Не може не тішити": аеропорт Львова відновив міжнародні рейси

У прес-службі закликали бути уважними, оскільки через пандемію коронавірусу відкриття неба ще не означає зняття всіх обмежень на подорожі.

«При плануванні подорожі, перед придбанням квитка на рейси авіакомпанії SkyUp, рекомендуємо пасажирам ознайомитися з вимогами в'їзду в країну призначення, з правилами повернення з тієї чи іншої країни до України, а також пересвідчитися в наявності всіх необхідних дозвільних документів для поїздки. Якщо пасажир придбає квиток до країни, правила в'їзду до якої не може виконати, повернення коштів за невикористаний квиток здійснюватиметься згідно з тарифом, але може тривати до півроку», - йдеться в повідомленні.

Читайте такожТуроператор Join UP! розповів, куди плануються перші закордонні тури з 1 липня

Відзначається, що тарифи Basic і Standard доступніші за ціною, але мають певні обмеження щодо зміни дати вильоту та поверненню квитка, а Flex - більш гнучкий.

Як повідомляв УНІАН, SkyUp Airlines запустила вантажоперевезення як новий вид діяльності, у зв'язку з чим провела реконфігурацію 7 літаків.