Ілюстрація REUTERS

Туроператор Join UP! починає відновлювати польотну програму з 1 липня 2020 року, повідомили у прес-службі компанії.

Читайте такожПодорожі під час пандемії COVID-19: в МЗС розробили для українців інструкції

"З датами вильоту, починаючи з 1 липня, у продажу вже доступні пакетні тури за напрямками Туреччина - з тестуванням після прибуття до країни у разі виявленої підвищеної температури, Албанія - без обмежень на кордоні та без тестування, а з 27 червня - Туніс з довідкою про тестування не раніше ніж за три дні до вильоту, а також Єгипет", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Також Join UP! готується запускати продажі турів одразу після досягнення домовленостей на рівні держав до Кіпру, Болгарії, Хорватії, Чорногорії, Грузії та Греції. 

Перельоти до пунктів призначення планується здійснювати рейсами SkyUp Airlines. 

«Наші партнери запевняють, що українців вже чекають на їх улюблених курортах. Зараз на рівні країн ведуться переговори і консультації, щоб  відновлення туризму стартувало якнайшвидше та у найбільш безпечний для туристів спосіб», - розповів CEO Join UP! Дмитро Сєроухов.

Як повідомляв УНІАН.Туризм, з 15 червня 2020 року Україна відновила регулярне міжнародне авіасполучення. Втім, полетіти туристи вільно наразі можуть лише до Мінська (Білорусь), решта закордонних рейсів - для перевезення іноземців, дипломатів та тих українців, хто має право на проживання за кордоном. 

Водночас, найбільше шансів у українців відпочити цього літа в Туреччині та Грузії, які планують відкритися для туристів з 1 липня. А ось чи потраплять громадяни України до ЄС з цієї дати, поки прогнозувати складно.