"А ти що президент?": матір окупанта здивувала реакцією на його смерть (відео)

Жінка вимагала додаткових світлин та відео, адже не повірила достатній кількості доказів.

Український воїн повідомив матері російського окупанта про його смерть. Як доказ надав його документи та відео останків. Однак росіянка не повірила.

Фрагменти листування воїна з жінкою опублікував активіст Сергій Стерненко.

Спочатку росіянці надіслали фото документів вбитого окупанта. Вона підтвердила, що це її син. Згодом їй надіслали відео розтерзаного тіла й зазначили, що ці документи знайшли при ньому.

Український захисник запитав, для чого вона відправила свого сина в Україну вбивати мирне населення та дітей. Відповідь не забарилася.

"Я??? Ні за що", - відповіла жінка.

Згодом вона попросила додаткові фото. Воїн зазначив, що голови окупанта не знайшли. Росіянка попросила фото передпліч, але захисник зазначив, що перебуває в іншому районі.

"Тіло там так і лежить. Ніхто не чіпав і не чіпатиме. Ми поїхали з того району. Більше нічим не допоможу. Слава Україні", - написав воїн і додав, що так буде з кожним, хто прийшов на нашу землю.

У відповідь матір вбитого росіянина не поставила жодних питань щодо загибелі сина та місця, де знайшли тіло. Водночас вона обурилася й запитала: "А ти що президент?".

Як повідомляв УНІАН, росіяни вважають влаштований у РФ парад на 9 травня ганебним, критикуючи при цьому Україну в тому, що тепер у них немає перспектив і з роботою важко через санкції.

Вас також можуть зацікавити новини: