Доля Антонівського: Арестович розповів, що буде з Кримським мостом

Олексій Арестович стверджує, що Кримський міст очікує доля Антонівського.

Радник ОПУ Олексій Арестович прокоментував вчорашній візит Володимира Путіна на Кримський міст.

"Постачання військ йде переважно залізничним способом, все автомобільне постачання - це поки крапля в морі, треба постачати весь Крим: населення там майже 3 мільйони. Загалом така історія, сильно тхне херсонською, а буде тхнути ще більше з часом. Можна виходити з того, що пошкодження були такими, що все-таки це довше забере у них відновлення". - сказати Арестович.

Він стверджує, що Кримський міст очікує доля Антонівського, що в Херсоні.

"Постачання південного угрупування повисло на соплях. Після цього я думаю, що передчасне виведення з Херсона під нашими ударами не в останню чергу завдяки проблемам залізничного та автомобільного полотна на Кримському мосту. Антонівський міст скільки стояв, і все одно своє завдання виконав: чесно обрушився і перервав постачання російських військ. І з Кримським приблизно буде те ж саме", - додав Арестович.

Візит Путіна на Кримський міст

Російський диктатор Володимир Путін відвідав Кримський міст, який відновили після недавнього вибуху.

Глава країни-окупанта за кермом "мерседеса" вислухав доповідь віце-прем'єра Марата Хуснулліна, який відповідав за відновлення Кримського мосту, де в жовтні стався вибух. Тоді були пошкоджені два автомобільних прольоти, за офіційними даними, загинули чотири людини.