Командир "Грузинського легіону" пояснив, чому наземним військам РФ не світить перемога в Україні

Росія втягує у війну терористичні групи, які утримує, зазначив захисник України.

Президент Російської Федерації Володимир Путін, напавши на Україну, зробив найбільшу помилку.

Наземні війська РФ за жодних умов не можуть перемогти українську державу, оскільки перегрупування сил є й з українського боку, розповів командир "Грузинського національного легіону" Мамука Мамулашвілі в ефірі спільного телемарафону, пише tsn.ua.

За його словами, РФ втягує у війну терористів з різних держав, а лави захисників Україні поповнюють професійні військові-іноземці.

"Терористична країна (Росія - Ред.), не лише з її очільником, а й народом. Буде підтягувати таких самих терористів, як вони самі…", - сказав командир.

Мамулашвілі додав, що такі дії російської сторони є очікуваними, оскільки РФ "підв’язує терористичні групи", які знаходяться на її утриманні.

"…Ми готові і до цього, адже це не професійні військові, адже це люди варварського типу, як і російські війська…", - заявив він.

На його думку, напад Росії на Україну буде переломним моментом і для самої РФ - країна перестане існувати з тим "терористичним населенням", яке є зараз.

Нагадаємо, рано вранці 24 лютого війська РФ вдерлися до України.

Супротивник спершу бомбив військові об'єкти, а потім атакував і мирні населені пункти, зокрема, Київ, Чернігів, Маріуполь, Харків, Херсон та Житомир.

У березні російська сторона заявила про терміновий рекрутинг 16 тисяч колишніх ІДІЛівців для використання проти мирних громадян.

Варто зазначити, що в Україну з усього світу прибували добровольці для участі у війні з РФ. Станом на 10 березня у складі інтернаціонального легіону за українську державу воювали громадяни 52 країн світу.

Вас також можуть зацікавити новини: