"Міцна лише на парадах": в РНБО кажуть, що путінська армія вичерпала свій потенціал

Агресор використовує проти мирної України свої останні військові резерви.

Армія РФ виявилася не такою могутньою, як її описували. Окупанти практично повністю вичерпали свій потенціал в Україні. Це відчувається не тільки в масовій мобілізації в країні, але і в нестачі військової техніки і боєприпасів.

Про це повідомляють у Центрі протидії дезінформації при РНБО.

Як наголосили у відомстві, фото та відео з пересування російських військ на територію України яскраво демонструють, що замість розпіареної сучасної бронетехніки солдатів перевозять звичайними автомобілями.

"Їх, мабуть, вилучили у підприємств і фермерських господарств", – йдеться в повідомленні.

В Україну "визволителі" прибули на мікроавтобусах, вантажівках і навіть сміттєвозах. Міцна російська армія виявилася такою лише на парадах, а в реальних бойових умовах її не вистачило навіть на два тижні.

Водночас останні кілька днів фіксується відносне зниження інтенсивності обстрілів українських позицій оперативно-тактичними ракетами 9М723. Схоже, що їх зараз збирають з усієї Росії. Тобто агресор використовує проти мирної України свої останні військові резерви.

Раніше повідомлялося, що з початку війни українські захисники ліквідували 12 тисяч окупантів. У Генштабі закликають українців довіряти тільки перевіреним джерелам, не піддаватися паніці та продовжувати тотальний спротив. 

Вас також можуть зацікавити новини: