На Херсонщині замайорів прапор України біля важливого мосту для окупантів (відео)

Йдеться про територію, яка поки що вважається "сірою зоною" для армій України та РФ.

Збройні сили України підняли український прапор біля Антонівського мосту, в районі Олешок, на лівому березі Херсонської області - в зоні, яка вважається "сірою" для ЗСУ та армії РФ.

Йдеться про поселення Дачі. Стяг України встановили над будівлями, як додаткове попередження окупантам. Відповідне відео показав місцевий телеграм-канал "МОСТ: ХЕРСОН". 

"На одній з будівель на територія садового кооперативу "Шляховик" військові помітили флагшток з українським тризубом і вирішили підняти на ньому прапор", - зазначається у повідомленні.

Водночас журналіст з Херсону Костянтин Риженко вказав, що прапор підняли у супроводі гімну України військовослужбовці Андрій та Іван. Він показав відповідний ролик. 

Цю подію також підтвердив депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань в ефірі "Еспресо". Він вказав, що прапор вивісили біля Антонівського моста 28 серпня.

"Це символ того, що окупантам не вдасться втриматися на лівобережжі Херсонщини", - зауважив він. 

ЗСУ підняли український прапор над Роботиним

Нагадаємо, 23 серпня синьо-жовтий стяг також замайорів на Мелітопольському напрямку (Запорізька область) у селі Роботине. ЗСУ вдалося деокупувати поселення. На честь цього наша армія підняла там прапор України з підписом головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Вас також можуть зацікавити новини: