На одному з напрямків за добу "мінуснули" понад 750 окупантів

Також знищено понад 110 одиниць військової техніки противника.

На Таврійському напрямку Силами оборони України за добу знищено понад 750 російських загарбників.

Про це йдеться в оперативній інформації від Об’єднаного пресцентру Сил оборони таврійського напрямку у соціальній мережі Facebook.

"Підрозділи ракетних військ та артилерії зі складу ОСУВ Таврія протягом доби виконали 1805 вогневих завдань. Загальні втрати ворога склали 754 особи. Чотири окупанти здалися в полон. Знищено 112 одиниць військової техніки противника. Зокрема, 23 танки, 73 ББМ, 9 артилерійських систем, одну РСЗВ, 2 ПТРК, 8 БпЛА, 3 автомобілі та одиницю спеціальної техніки", - наголошується у зведенні.

Зокрема, в зоні відповідальності Оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" на Авдіївському напрямку українські захисники мужньо тримають оборону, відбили понад 10 атак ворога в районі Авдіївки та ще 10 атак східніше Степового, південно-східніше Сєверного та південніше Первомайського Донецької області.

Також, на Мар’їнському напрямку протягом минулої доби Сили оборони успішно відбили понад 10 атак ворога в районах Мар’їнки, Побєди та Новомихайлівки Донецької області.

Крім того, на Шахтарському напрямку ворог вів безуспішні наступальні дії в районах південніше Золотої Ниви та південно-східніше Вугледара Донецької області.

На Запорізькому напрямку українські захисники стримують ворога в районі населеного пункту Вербове Запорізької області.

Втрати РФ в Україні - актуальні дані

Як повідомляв УНІАН, у ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ йшлося про те, що за минулу добу знищено 990 російських окупантів.

Водночас, начальник прес-служби Східного угруповання військ Ілля Євлаш повідомив, що в районі міста Бахмут Сили оборони України ліквідували 167 російських окупантів, ще один потрапив в полон. На Лимано-Куп'янському напрямку в ході бойових дій було ліквідовано 214 окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: