Наступ ЗСУ: розкрито ключову мету та стратегію операції (відео)

Стратегія починає працювати, заявив радник голови Офісу президента.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк розповів про успішну стратегію контрнаступальної операції Збройних сил України, головною метою якої є мінімізація втрат.

Про результати роботи ЗСУ він розповів в ефірі FREEДОМ.

"Інтенсивність обстрілів з нашого боку тилового і логістичного забезпечення російської армії зросла. У тому числі на південному, харківському, мелітопольському напрямках. Ми максимально ефективно хочемо зруйнувати все забезпечення, тобто снаряди, паливо, медикаменти, амуніцію... Розірвати зв'язки між оперативно-тактичним управлінням і безпосередньо військовими частинами, завдати ударів по складах... Таким чином зменшити інтенсивність російського вогню, знекровити їх, змусити панікувати... і видавлювати. Ось ця стратегія сьогодні починає працювати", – заявив Подоляк.

"Це грамотна, добре спланована контрнаступальна операція, яка триває одночасно на багатьох напрямках. Вона поступова, не ударна", – додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Збройні Сили України 29 серпня пішли в наступ на півдні. Українські бійці прорвали першу лінію оборони росіян в Херсонській області.

Вас також можуть зацікавити новини: