На Харківщині росіяни вдарили керованою ракетою по цивільному автомобілю: двоє загиблих

Крім того, внаслідок обстрілів ще дві людини оримали поранення.

Російські окупанти ПТКРом обстріляли цивільний автомобіль на дорозі поблизу села Стрілеча Харківської області. Внаслідок обстрілу загинули дві людини.

Про це йдеться у повідомленні Офісу генпрокурора. Там додали, що отримав поранення також 73-річний цивільний чоловік. "Російські окупанти поблизу села Стрілеча завдали удару керованою протитанковою ракетою по цивільному автомобілю. Чоловік та жінка, що перебували в авто, загинули на місці. Ще один чоловік отримав поранення та був госпіталізований", - деталізували в Офісі генпрокурора.

Крім того, близько 11:00 російські окупанти з артилерії обстріляли село Петропавлівка Куп’янського району, внаслідок чого отримав поранення 23-річний цивільний чоловік, його госпіталізували. Також був пошкоджений автомобіль. 

Ситуація в Харківській області

Російські окупанти майже щодня завдають ударів по різних населених пунктах області. Так, сьогодні у Харкові пролунала ціла серія вибухів. Як повідомив начальник слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов, росіяни били "Іскандерами". Внаслідок удару пошкоджено будівлі, п'ятеро поранених.

Вас також можуть зацікавити новини: