У штабі розповіли, як минула ніч на фронті після вечірнього засідання ТКГ

По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Бойовики не обстрілювали позиції Збройних сил вночі 31 жовтня. Напередодні ввечері на засіданні ТКГ порушили питання ескалації з боку окупантів, унаслідок якої загинули двоє українських військових.

Про це йдеться у ранковому зведенні штабу ООС у Facebook.

Читайте такожСтали відомі імена двох загиблих на Донбасі військових

По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

«Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою підрозділами Об’єднаних сил. Українські захисники, перебуваючи у готовності до миттєвого реагування на будь-які дії противника, сумлінно виконують завдання за призначенням», – йдеться у повідомленні.

У штабі водночас нагадали, що протягом 30 жовтня бойовики тричі порушили домовленості від 22 липня. Неподалік Водяного противник двічі відкривав вогонь з гранатометів і стрілецької зброї, унаслідок чого загинули двоє бійців. Пізніше найманці РФ знову обстріляли військових на тій самій ділянці.

З цього приводу ввечері 30 жовтня з ініціативи України пройшло екстрене засідання Тристоронньої контактної групи. Невдовзі в українській делегації заявили, що домовилися з ворогом дотримуватися режиму тиші.

З опівночі 27 липня на лінії розмежування в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі діє режим повного і всеосяжного припинення вогню.

Новини з фронту: