Окупанти на Донбасі облаштовують додаткові вогневі позиції на передовій – розвідка

Окупанти проводять інтенсивні заходи з відновлення й нарощування інженерно-фортифікаційного обладнання передових позицій та маскування їх елементів вздовж всієї лінії зіткнення.

Російські окупаційні війська спрямовують основні зусилля на облаштування додаткових вогневих позицій на передових позиціях на Донбасі.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони на своїй сторінці у Facebook.

"Російські окупаційні війська продовжують утримувати на передових позиціях значну кількість протитанкових ракетних комплексів з метою завдавання втрат особовому складу та руйнування фортифікаційного обладнання підрозділів Об’єднаних сил", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що основні зусилля противника спрямовані на облаштування додаткових вогневих позицій, відновлення наявних та встановлення нових мінно-вибухових загороджень, у тому числі з використанням протипіхотних мін і саморобних вибухових пристроїв.

Читайте такожНа Донбасі внаслідок обстрілів український військовий отримав поранення

Крім того, окупанти проводять інтенсивні заходи з відновлення й нарощування інженерно-фортифікаційного обладнання передових позицій та маскування їх елементів вздовж всієї лінії зіткнення.

Вас також можуть зацікавити новини