Окупанти на Донбасі з мінометів обстріляли низку позицій ООС, один військовий отримав поранення

З початку поточної доби противник з 82 мм мінометів обстріляв позиції Збройних сил України біля Невельського, втрат серед українських захисників немає.

Минулої доби на Донбасі окупанти 12 разів порушили режим припинення вогню, один український боєць отримав поранення.

Читайте такожНовий доказ причетності ЗС РФ: окупанти випустили по мирних жителях Павлопіля некеровану авіаракету (фото)

Як повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил, під час обстрілів противник застосував заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 120 мм та 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Підрозділи Об’єднаних сил рішуче відповіли на усі вогневі провокації противника, змусивши ворога повернутись до дотримання режиму тиші.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріли зафіксовано неподалік Верхньоторецького, Красногорівки, Авдіївки, Старогнатівки, Водяного, Широкиного.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти вели обстріли поблизу Кримського та Оріхового.

Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

За даними розвідки, 4 травня українські військовослужбовці ліквідували одного російського окупанта та щонайменше двох поранили, а також знищили військову вантажівку противника.

Від початку поточної доби в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник з 82 мм мінометів обстріляв позиції Збройних сил України біля Невельського, втрат серед українських захисників немає.

Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.