Окупанти на Донбасі запускали безпілотник, його знешкодили бійці ООС

Засоби радіоелектронної боротьби Об’єднаних сил подавили безпілотник противника, що унеможливило його подальше використання.

Сьогодні на Донбасі задокументовано проліт ворожого безпілотника типу "Квадрокоптер" біля населеного пункту Водяне.

Про це йдеться у вечірньому зведенні щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Читайте такожУчасники ТКГ домовилися дотримуватися режиму тиші - українська делегація"Від початку поточної доби, 1 листопада, зафіксовано одне порушення домовленостей, досягнутих у рамках Тристоронньої контактної групи 22 липня. Так, на Приазовׄ’ї, у районі населеного пункту Водяне, задокументовано проліт ворожого БПЛА типу "Квадрокоптер" з перетином лінії розмежування. Засоби радіоелектронної боротьби Об’єднаних сил подавили безпілотник противника, що унеможливило його подальше використання", - йдеться у зведенні.

Упродовж поточної доби обстрілів з боку противника на ділянках відповідальності наших бригад зафіксовано не було. Уздовж лінії розмежування спостерігається тиша.

Перемир’я на Донбасі: що відомо станом на 1 листопада

  • 22 липня учасники Тристоронньої контактної групи досягли домовленості про всеосяжне припинення вогню на Донбасі з 27 липня. Відтоді неодноразово фіксувалося порушення перемир’я з боку окупантів.
  • Вночі 30 жовтня противник здійснив обстріл з напрямку Пікузи на Водяне, використовуючи АГС і підствольні гранатомети. В результаті обстрілу загинули двоє військовослужбовців ЗС України.
  • Минулої доби, 31 жовтня, на Донбасі зафіксовано одне порушення домовленостей. Неподалік Зайцевого противник здійснив постріл з ручного протитанкового гранатомета.