Російські окупанти напередодні Дня Незалежності тричі порушили перемир'я на Донбасі

Біля Зайцевого й Авдіївки терористи здійснили провокативні постріли, а також здійснювали інженерне обладнання позицій у бік українських підрозділів неподалік Мар’їнки.

За минулу добу в районі проведення операції Об’єднаних сил окупанти тричі порушили домовленості про дотримання повного та всеосяжного режиму припинення вогню, які були досягнуті 22 липня в рамках Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі.

Читайте такожУ центрі Києва поліція затримала "стрілка" "ДНР"

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу ООС у Facebook.

Так, біля Зайцевого бойовики здійснили декілька пострілів зі стрілецької зброї. Поблизу Авдіївки зафіксовано вогневу активність зі стрілецької зброї та підствольного гранатомета. Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат немає, поінформували у штабі.

Також виявлено факт інженерного обладнання позицій у бік українських підрозділів неподалік Мар’їнки, з напрямку тимчасово окупованого населеного пункту Олександрівка.

«Від початку поточної доби, 24 серпня, на усіх ділянках фронту спостерігалася тиша, порушень повного та всеосяжного режиму припинення вогню не зафіксовано», - йдеться у зведенні.

У штабі наголосили, що ситуація у районі проведення ООС залишається повністю контрольованою українськими воїнами.

Перемир'я на Донбасі