Окупанти на Донбасі один раз порушили режим припинення вогню

Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає.

Сьогодні вздовж всієї лінії розмежування на Донбасі було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню.

Читайте такожДва обстріли: стало відомо, як минула доба на ДонбасіПро це йдеться в повідомленні на сторінці операції Об'єднаних сил у Facebook.

"Протягом поточної доби, 18 січня, на переважній більшості ділянок відповідальності частин та підрозділів Об'єднаних сил спостерігалася тиша. Вздовж всієї лінії розмежування було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню", - мовиться в дописі.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік населеного пункту Богданівка російсько-окупаційні війська відкрили вогонь в бік позицій українських військовослужбовців з міномету калібру 82 мм.

"Про факт порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає", - йдеться в повідомленні.

Також зауважується, що сьогодні в районі проведення операції Об’єднаних сил сапери Державної служби України з надзвичайних ситуацій розмінували майже 2 га території та передали на знищення 5 вибухонебезпечних предметів.

Новини по темі