Ситуація на Донбасі: окупанти три рази порушили режим припинення вогню

Серед українських військовослужбовців бойових втрат немає.

Сьогодні на Донбасі поблизу двох населених пунктів було зафіксовано три порушення режиму припинення вогню окупантами.

Читайте такожЖодних "ЛНР-ДНР": в ЗСУ пояснили, як правильно називати окуповані території ДонбасуПро це йдеться у повідомленні штабу операції Об'єднаних сил у Facebook.

"Протягом поточної доби, 6 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил на переважній більшості ділянок відповідальності наших бригад спостерігалася тиша. Лише поблизу двох населених пунктів було зафіксовано три порушення режиму припинення вогню", - йдеться у повідомленні.

Так, вранці, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" неподалік Водяного, що на Приазов’ї, збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів та великокаліберного кулемета.

"В обідню пору ворожу вогневу активність російсько-окупаційних військ було помічено і поблизу Опитного. Тут противник здійснив кілька неприцільних пострілів з автоматичного станкового гранатомета", - йдеться в повідомленні.

Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону Спільного центру з контролю та координації було повідомлено представників ОБСЄ.

"Серед українських воїнів бойових втрат немає", - додали у ООС.

У повідомленні також зауважується, що в районі проведення операції Об’єднаних сил сапери Державної служби України з надзвичайних ситуацій сьогодні розмінували понад 4 га території та передали на знищення 92 вибухонебезпечних предмети.

Вам може бути цікаво