У Міноборони назвали "недійсною" інформацію про намір прибрати зірку Скоропадського з форми ЗСУ

У Міністерстві оборони закликали журналістів не використовувати неправдиву інформацію.

Інформація про зміну елементів символіки на одностроях військовослужбовців Збройних сил України не відповідає дійсності.

Про це речник Міністерства оборони України Світлана Павловська заявила під час брифінгу.

Читайте також"Нам обіцяли бойові": російські лікарі на камеру визнали свою участь у військовій агресії РФ на Донбасі (відео)

"Вчора у дописі одного журналіста з'явилася інформація начебто про рішення керівництва Міноборони змінювати елементи військової символіки в однострої військовослужбовців Збройних сил. Жодним чином це не відповідає дійсності", - сказала вона.

За її словами, днями проводилися консультації з експертами в питанні внесення змін до правил носіння військового однострою.

"Один з учасників по-своєму інтерпретував даний захід, що і призвело до появи вищезгаданого допису. Звертаємося до авторів не використовувати, м'яко кажучи, неправдиву інформацію, а оперувати реальними фактами та користуватися першоджерелами", - зазначила Павловська.

Як повідомляв УНІАН, днями журналіст Віталій Гайдукевич написав у Facebook з посиланням на власні джерела про намір міністра оборони Андрія Тарана прибрати з одягу військовослужбовців зірку Скоропадського.