Росія атакувала Одесу ударними безпілотниками: скільки збила ППО

Загалом зафіксовано до 17 пусків.

Вночі російські загарбники атакували Одесу та Одеський район ударними безпілотниками.

Про це повідомив очільник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook. "Щойно ворог завдав удари по Одесі та Одеському району ударними БПЛА. За результатами роботи підрозділів протиповітряноі оборони є збиття. Вчергове наголошуємо, що у військовий час не всі події можна коментувати чи виставляти на загал", - йдеться у повідомленні. 

Крук просить людей утриматися від коментарів щодо певних моментів, які з’являються в соціальних мережах. "Триває бойова робота і можлива друга хвиля. Тож прошу мешканців Одеського району не нехтувати сигналами повітряної тривоги і знаходитись в укриттях!" – заявив  Крук.

Оновлено о 03:15: У місті та області скасували повітряну тривогу.

Оновлено о 04:00: Повітряні сили ЗСУ відзвітували про знищення 14 ударних дронів "Shahed-136/131", якими Росія атакувала з південного напрямку.

"Загалом зафіксовано до 17 пусків ударних БпЛА, імовірно з району східного узбережжя Азовського моря. Силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" знищено 14 "шахедів", - йдеться у повідомленні.

В Одесі пролунали вибухи: що відомо

Раніше повідомлялося, що в Одесі пролунало декілька вибухів. Це сталося до того, як в місті та області оголосили повітряну тривогу.

Спікер Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук повідомив про роботу протиповітряної оборони та закликав містян перебувати в укриттях. Українців закликають не знімати роботу ППО.

Наразі в області продовжує лунати повітряна тривога.

Вас також можуть зацікавити новини: