На Донбасі бойовики вже кілька разів обстріляли підрозділи Об’єднаних сил

У відповідь на порушення окупантами режиму припинення вогню підрозділи Об’єднаних сил одразу застосували чергові вогневі засоби.

На Донбасі сьогодні бойовики вже кілька разів обстріляли підрозділи Об’єднаних сил, втрат серед українських захисників немає.

Про це повідомляється в оприлюдненому на сайті Міністерства оборони України щоденному зведенні прес-служби МОУ щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Читайте такожПід час обстрілів біля Пісків бойовики поранили ще одного воїна ЗСУ

Зазначається, що на Луганському напрямку з 05:00 ранку російсько-окупаційні війська, намагаючись загострити ситуацію в районі Кримського, випустили по позиціях українських військовослужбовців 10 мін 120-го калібру та вели вогонь з кулеметів і стрілецької зброї.

Водночас по 5 мін калібрів 120 і 82 мм розірвалися біля Хутора Вільного. Також тут лунали ворожі станковий протитанковий гранатомет і великокаліберний кулемет.

"Найдієвішим способом вгамувати окупантів в обох випадках став прицільний вогонь наших воїнів зі станкових протитанкових гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї", - сказано у зведенні.

Після 09:00 противник випустив протитанкову керовану ракету неподалік Оріхового.

На Донецькому напрямку у період з 08:00 до 09:00 ранку окупанти обстрілювали з гранатометів опорні пункти підрозділів Об’єднаних сил поблизу Опитного та Красногорівки.

"У відповідь на ці порушення окупантами режиму припинення вогню підрозділи Об’єднаних сил одразу застосували чергові вогневі засоби, не допустивши втрат у своїх лавах. Втрати ворога в результаті ведення Об’єднаними силами вогню у відповідь уточнюються", - повідомляється у зведенні.