Окупанти тричі порушили тишу на Донбасі, поранено бійця ООС

Ворог застосував заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 120 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Сьогодні збройні формування Російської Федерації три рази порушили режим припинення вогню, внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил дістав поранення.

Про це повідомив у Facebook прес-центр Об'єднаних сил.

Читайте такожБойовики обстріляли житловий квартал Авдіївки (фото)

Як зазначається, ворог при цьому застосував заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 120 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

"На такі злочинні провокації наші підрозділи рішуче відповіли прицільним вогнем по позиціях противника. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог двічі обстріляв позиції Об’єднаних сил неподалік Кримського, використавши міномети калібру 120 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю", - йдеться у повідомленні.

По українських військовослужбовцях, які виконують завдання біля Опитного в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", загарбники відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів.

Внаслідок обстрілів з боку російських найманців один військовослужбовець Об'єднаних сил дістав поранення.

Крім того, повідомляється, що на ділянках розведення № 1, № 2 та № 3 режим "тиша" дотримувався.

Як повідомляв УНІАН, 11 травня збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню.