В армію Росії "повалила одна шваль" - розвідка

"Шваль", яка прийшла служити, втекла після перших двох обстрілів, зазначив окупант.

Після зняття обмежень на відбір до лав збройних сил Російської Федерації туди почала приходити лише одна "шваль".

Про це йдеться в розмові російського окупанта, який перебуває в Харківській області, з дружиною, яку оприлюднило Головне управліення розвідки Міністерства оборони України.

Він розповідає про величезні втрати серед окупантів, зокрема, зазначає, що у взводі з 30 чоловік залишилось лише 11, а в батальоні - з 320 є тільки 52. При цьому зазначив, що дуже багато відмовляється воювати, зазначаючи, що "отказников вал". Окупант розповідає, що коли в російську армію почали набирати всіх підряд, то "сюда повалила одна шваль". "І ця шваль втекла після перших двох обстрілів", - каже окупант. За його словами, є і 20-25 річні, які надивилися пропагандистських фільмів.

Під час розмови також обговорюється географія російських солдатів, які є у підрозділі, виділяючи при цьому відсутність людей з Криму. Він зазначає, що в Росії говорять, що Крим їхній, але в той же час вони не воюють в Україні, дотримуючись принципу "моя хата с краю".

Також чоловік розповідає про серйозний інцидент на фронті - його людина втратила "кусок ж*пи", підірвавшись на розтяжці, яку він поставив перед відходом з позицій.

Раніше головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний повідомив, що пʼяту частину підрозділів армії Росії, залучених до бойових дій в Україні, розгромлено.

Вас також можуть зацікавити новини: