Ворог втомлений, але накопичує війська: під Києвом тривають бої – голова ОВА (відео)

Російські окупанти погрожують головам громад області розправою та вимагають здавати населені пункти.

Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба наголошує, що робиться усе для того, аби зупинити гуманітарну катастрофу на Київщині.

Про це він сказав у своєму відеозверненні.

Кулеба зазначив, що на сьогодні Київська область продовжує стояти на захисті столиці.

"Макарів, Ірпінь, Гостомель, Бородянка, інші населені пункти - постійно тут ведуться бої. Російський окупант продовжує накопичувати війська та техніку і обстрілювати житлові масиви та соціальну інфраструктуру нашої області", - сказав він.

Голова ОВА наголосив, що російські загарбники погрожують головам громад у області розправою та вимагають здавати населені пункти.

"Цього не буде, нас не залякати. Ми не здаємося і не збираємось відступати. Ми відчуваємо, що ворог втомлений та деморалізований. А ми - ні, ми витримаємо та продовжуємо давати відсіч. Бо ми на своїй землі, ми вдома. Боятися мають вони - окупанти та злочинці", - підкреслив Кулеба.

Він зауважив, що основним питанням на сьогодні залишається гуманітарна допомога.

"Буча, Ірпінь, Гостомель, Макарів, Бородянка, Ворзель. Мешканці цих населених пунктів вимушено перебувають в бомбосховищах вже котрий день. Без води та їжі. Окупанти не дають гуманітарних коридорів, не дають гарантій припинення вогню... Ми робимо все, аби зупинити гуманітарну катастрофу на Київщині", - сказав Кулеба.

Вас також можуть зацікавити новини: