Ворожі колони в передмісті, але Київ готовий до оборони: КМДА та Міноборони про ситуацію в столиці

Українські підрозділи цілодобово завдають непоправних втрат ворогу.

Міські служби наразі обладнують захисні споруди на в'їздах у столицю. Колони російської техніки продовжують хаотичний рух у передмістях столиці.

Як повідомляє прес-служба КМДА, ніч проти 1 березня у Києві та на підступах до міста минула спокійно, відбулося кілька сутичок бійців тероборони з диверсантами.

"Міські служби наразі обладнують захисні споруди на в'їздах у столицю. Міська інфраструктура працює, подається світло, тепло та вода. Лікарні працюють у посиленому режимі та забезпечені всім необхідним", - йдеться у повідомленні.

Водночас Міністерство оборони попереджає, що ситуація в Києві продовжує залишатись напруженою.

Російський окупант застосовує тактику знищення цивільної інфраструктури та завдає ракетних ударів по всій території України. Колони російської техніки продовжують хаотичний рух у передмістях столиці.

Утім місто готове захищатися.

"Наші підрозділи цілодобово завдають непоправних втрат ворогу. Багато російської техніки покинуто. Ще більше спалено за допомогою NLAW, FGM-148 Javelin, а з повітря – Bayraktar. Ворогу від наших засобів ураження не сховатись ні вдень, ні вночі", - запевнив командувач Сухопутних військ ЗС України, командувач оборони Києва генерал-полковник Олександр Сирський.

Сьогодні на вулиці Києва вийшов наземний транспорт - там, де можливо забезпечити перевезення. А от продаж алкогольних напоїв відсьогодні заборонений - вони мають бути прибрані з полиць магазинів.

Вас також можуть зацікавити новини: