Загострення на Донбасі: ворог бив з мінометів, один боєць ЗСУ поранений

Українські підрозділи дотримуються режиму припинення вогню.

Протягом минулої доби, 17 квітня, бойовики РФ на Донбасі 17 разів порушили режим тиші. Внаслідок ворожих обстрілів один боєць ЗСУ отримав осколкове поранення і перебуває у стані середньої важкості. 

Читайте такожСтягування російських військ: експерт розповів, яких дій України боїться Кремль

Про це повідомляється у ранковому зведенні штабу ООС. Зокрема, неподалік селища  Новомихайлівка противник відкривав вогонь у бік українських позицій із протитанкової гармати МТ-12.

Біля населених пунктів Майорськ, Новгородське, Зайцеве, Південне, Шуми  та Луганське ворог здійснив обстріли із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 82-го та 120-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та  стрілецької зброї.

У передмісті населених пунктів Піски, Широкине, Авдіївка та Водяне ворог вів обстріли з підствольних, автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів  та стрілецької зброї.

Станом на 7 годину ранку, 18 квітня, зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. Так, поблизу Авдіївки окупанти відкривали вогонь з підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. 

Українські підрозділи дотримуються режиму припинення вогню.

Вас також можуть зацікавити новини