Зараз бої йдуть практично по всьому периметру кордонів України з РФ - Офіс президента

В Офісі президента заявляють, що зараз бої йдуть практично по всьому периметру кордонів України з Російською Федерацією, оскільки російські війська наступають на Україну.

В ОФісі президента заявляють, що російська армія точно сьогодні продовжуватиме бомбардувати військову інфраструктуру Україну і аеродроми.

Як передає кореспондент УНІАН, про це радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк повідомив на брифінгу.

"Що стосується наших військових, то йдуть бої практично по всьому периметру наших кордонів", - сказав Подоляк.

При цьому він сказав, що ситуація керована.

"Маю тільки попередити, що можуть бути якісь ексцеси, як у нас це відбувається з обстрілами міст (російська армія наносить повітряні і ракетні удари, а також відправляє літаки і гелікоптери - УНІАН), перш за все аеродромів, військової інфраструктури і таке інше. Оці ексцеси будуть продовжуватися протягом сьогоднішнього дня точно", - сказав Подоляк.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 24 лютого, о 5:00 збройні сили РФ почали інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході України, завдали ракетно-бомбових ударів по аеродромах в Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об’єктах Збройних сил України. Водночас агресор розпочав артилерійські обстріли території та населених пунктів України вздовж державного кордону.