ЗМІ встановили особу окупанта, який хвалився дружині вбивствами мирних жителів (фото)

Російський військовий розповідав, як він вбивав мирне населення.

Журналісти встановили особу російського окупанта, який розповідав дружині про вбивство мирних жителів та інші воєнні злочини в Україні.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на джерела в СБУ.

Згідно з даними видання, цього окупанта звати Дмитро Геннадійович Іванов, він народився 10.02.1995. У соцмережах росіянина зазначено, що він мешкає в селі Купсола, республіка Марій Ел, там окупант називає себе Дмитром Тумановим. Судячи з шевронів на фотографіях, він є випускником Казанського вищого танкового командного училища.

Жінку, з якою розмовляв Іванов, звати Анастасія Короткова. На її сторінці у ВКонтакте є весільні фото з Івановим, що датовані 2020 роком.

© фото УП
© фото УП
© фото УП
© фото УП
© фото УП
© фото УП
© фото УП

Як повідомляв УНІАН, п'яний російський окупант похвалився своїй дружині звірствами, які він влаштовує в Україні. Однак жінка не прийшла в захват від таких зізнань. Росіянка жахнулася, її злякали слова рашиста про жорстокі вбивства. П'яний рашист, який зараз перебуває на Херсонщині, у всіх подробицях розповів дружині, як він вбивав мирних українців. Він прострілював людям голови та не бачить у своїх жахливих вчинках чогось поганого. Окупант зазначає, що він став іншою людиною.

Вас також можуть зацікавити новини: