Що відомо про доньку Лаврова: американське громадянство й світ мистецтва (відео)

У нечастих інтерв'ю Винокурова намагається говорити лише про роботу, про своє особисте життя вона не любить розповідати.

Єдина донька глави МЗС Росії Сергія Лаврова Катерина Винокурова потрапила під санкції Британії. 

УНІАН розповідає, що відомо про доньку Лаврова Катерину і чому вона живе в РФ.

Катерина народилася в 1982 році в Нью-Йорку, вона - громадянка США, навчалася в Манхеттенській школі, закінчила Колумбійський університет, де вивчала політологію, і магістратуру з економіки в Лондоні.

Наразі донька Лаврова живе в Москві, вона була директором російського відділення британського аукціонного дому Christie's (продаж антикваріату і предметів мистецтва).

Проходячи післяуніверситетську практику в Лондоні, Катерина познайомилася і в 2008 році вийшла заміж за Олександра Винокурова — топ-менеджера TPG Capital, Morgan Stanley і Альфа-Груп.

Зазначимо, що в нечастих інтерв'ю Винокурова намагається говорити лише про роботу, про своє особисте життя вона не любить розповідати. 

"Я завжди хотіла пов'язати своє життя з росіянином. Наше почуття гумору, наш менталітет - це не можна перевести на іншу мову", - зізнавалася Катерина в одному з інтерв'ю. 

Зазначимо, що у Винокурова було ізраїльське громадянство, а у Катерини - американське. Але жити вони вирішили в Москві.

Зараз у Катерини є власний бізнес-проект Smart Art. Компанія - посередник між колекціонерами і художниками.

У подружжя Винокурових двоє дітей - син і донька. ЗМІ пишуть, що Винокурова - власниця розкішної квартири в Москві і вілли на Рубльовському шосе, а також нерухомості в Нью-Йорку і Лондоні.

Вас також можуть зацікавити новини: