Хворий на коронавірус Трамп розповів, що почувається краще (відео)

Президент США зазначив, що коли його привезли до лікарні, він "не дуже добре почувався", проте зараз його стан покращився.

Президент США Дональд Трамп опублікував відео, в якому він розповів, що почувається краще після інфікування коронавірусом.

Відповідне відео з'явилося на його сторінці в Twitter.

За словами Трампа, коли його привезли до військово-медичного центру, він "не дуже добре почувався", проте зараз його стан покращився.

"Коли я прийшов сюди то не дуже добре себе почував, зараз я відчуваю себе набагато краще. Ми важко працюємо, щоб повернути мене. Я повинен повернутися, тому що ми все ще маємо зробити Америку знову великою. Я думаю, що повернуся вже скоро і завершу (передвиборчу, - УНІАН) кампанію", - заявив президент США.

Трамп додав, що наступні кілька днів стануть тестом того, що відбуватиметься (зі станом здоров'я, - УНІАН), і подякував усім за підтримку. Трамп зазначив, що його дружина Меланія Трамп також "почуває себе дуже добре".

Раніше лікар президента США Шон Конлі розповів, що стан хворого на COVID-19 Дональда Трампа поліпшується, і медики задоволені прогресом в його лікуванні. Конлі кілька разів підкреслив, що висока температура у Трампа спала, і він не отримує кисневу підтримку. "Життєві показники президента в останні 24 години були дуже тривожними, і наступні 48 годин будуть критично важливими з точки зору (медичного) догляду за ним", - додав він.

Коронавірус у Білому домі: що відомо

  • 2 жовтня стало відомо, що президент США Дональд Трамп і його дружина Меланія заразилися коронавірусом. За кілька годин до цього Трамп повідомив, що разом зі своєю дружиною йдуть на карантин після того, як коронавірус був виявлений у його першої помічниці Хоуп Хікс.
  • Дональда Трампа госпіталізували менш ніж через 24 години після позитивного результату тесту на коронавірус. Він буде проходити лікування в Національному військово-медичному центрі Уолтера Ріда.
  • Дональд Трамп не передавав свої повноваження віце-президенту Майку Пенсу і самостійно продовжує виконувати обов'язки.
  • Після того як у президента США Дональда Трампа виявили коронавірус, стало відомо про як мінімум ще шістьох інфікованих з його оточення, в тому числі - про його дружину Меланію. Захворіли працівники Білого дому і високопоставлені чиновники США.