Медики задоволені прогресом у його лікуванні / Ілюстрація REUTERS

Лікар президента США Дональда Трампа Шон Конлі сьогодні, 3 жовтня, на прес-конференції розповів, що стан хворого на COVID-19 американського лідера поліпшується, і медики задоволені прогресом в його лікуванні.

Про це повідомляє CNN.

Читайте такожТрамп записав перше відео після зараження COVID-19

Відео дня

"Сьогодні вранці президент почувається дуже добре... Зараз ми з командою (фахівців) дуже задоволені прогресом, досягнутим президентом", - зазначив Конлі, який виступав перед військово-медичним центром імені Уолтера Ріда, де проходить лікування Трамп.

При цьому Конлі кілька разів підкреслив, що висока температура у Трампа спала, і він не отримує кисневу підтримку. Він також зазначив, що лікарі стежать за здоров'ям глави держави вже близько 72 годин.

За словами лікаря, стан Трампа в останню добу був дуже тривожним.

"Життєві показники президента в останні 24 години були дуже тривожними, і наступні 48 годин будуть критично важливими з точки зору (медичного) догляду за ним. Ми все ще не знаходимося на чіткому шляху до повного одужання", - додав він.

Коронавірус у Білому домі: що відомо

  • Президента США Дональда Трампа госпіталізували менш ніж через 24 години після позитивного результату тесту на коронавірус. Він буде проходити лікування в Національному військово-медичному центрі Уолтера Ріда.
  • Також повідомлялося, що він не передавав свої повноваження віце-президенту Майку Пенсу і самостійно продовжує виконувати обов'язки.
  • Трампу зробили ін'єкцію експериментального препарату компанії Regeneron, який зараз знаходиться на стадії клінічних досліджень. 
  • Після того як у президента США Дональда Трампа виявили коронавірус, стало відомо про як мінімум ще шістьох інфікованих з його оточення, в тому числі - про його дружину Меланію. Захворіли працівники Білого дому і високопоставлені чиновники США.