Невзоров сказав, коли доля Росії буде зовсім сумною

Західні країни здатні виходити собі на голову смертельно велику РФ, вважає ведучий.

Якщо людство вирішить, що Російська Федерація є вічною пороховою бочкою з гнітом, який догорає, і йому не потрібен невизначений результат, тоді доля РФ буде зовсім сумною.

У разі відродження Росії Україні загрожує ще одна російсько-українська війна, розповів російський ведучий і публіцист Олександр Невзоров під час інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону, пише видання "Гордон".

"...Росія може затихнути, Росія може зубожіти. І почати знову викликати жалість", - вважає співрозмовник.

Невзоров додав, що РФ після цього знову може отримувати товари із Заходу, оскільки західні країни міцно прищепили собі гуманітарну роль. На його думку, "може бути, він (Захід - Ред.) виходить смертельно велику Росію собі на голову". 

"...І тоді все повториться знову. А може бути, все-таки людство вирішить, що ось ця вічно порохова бочка з гнітом, який догорає, і невизначеним результатом, йому не потрібна. І тоді доля Росії буде зовсім сумною", - попередив співрозмовник.

Раніше Олександр Невзоров говорив, що Україна впевнено й абсолютно жорстко перемагає у війні з РФ. Публіцист спрогнозував, що "фокуси" Володимира Путіна закінчаться бомбардуванням Москви.

Вас також можуть зацікавити новини: