Отруєння Навального: очевидець розповів, як опозиціонеру стало погано в літаку (відео)

За словами хлопця, котрий сфотографував політика в аеропорту, відразу після вильоту той пішов до вбиральні та довго звідти не повертався.

Хлопець, який сфотографував російського опозиціонера Олексія Навального в аеропорту перед вильотом, розповів, з ким він був, і що відбувалося потім на борту літака.

Читайте також "Стеження було очевидним": у Навального розповіли, что за ним стежали перед отруєнням Відео розповіді очевидця опублікував Telegram-канал Life Shot.

«Я взяв сендвіч, бачу: сидить Олексій Навальний, сфотографував його. Він пив щось у стакані, можливо, чай. Я уявлення не маю, що він пив... Вони сиділи зі своїми друзями, мабуть, співробітниками, втрьох сиділи. Потім нам оголосили посадку, всі пішли на посадку. Потім, коли ми вже злетіли, набрали висоту, він пішов у туалет», - розповів хлопець.

За словами очевидця, опозиціонер довго не повертався із вбиральні.

«Але я думав, що я його просто пропустив. Я сидів в навушниках, слухав музику. Потім чую якийсь кіпіш, знімаю навушники, виявляється, що нас екстрено садять в Омську. Думаю, комусь погано стало. Повертаю голову назад і розумію, що лежить Олексій», - додав він.

Отруєння Навального: що відомо