Вагітним мешканкам Сеула порадили нагодувати чоловіків перед пологами

На ранніх стадіях жінкам запропонували не відкладати роботу по дому, оскільки це допоможе їм підтримувати здорову вагу.

Уряд міста Сеул порадив вагітним жінкам забезпечити чоловіків чистим одягом і достатньою кількістю їжі, поки вони знаходяться в пологовому будинку.

Читайте такожВ Іспанії на продаж виставили "найстрашнішу в світі квартиру" (фото)Рекомендації опубліковані на державному веб-сайті, пише The Guardian.

На ранніх стадіях жінкам запропонували не відкладати роботу по дому, оскільки це допоможе їм підтримувати здорову вагу.

«Повісьте одяг, який ви носили до вагітності, в місці, де його легко побачити, оскільки це буде мотивувати вас тримати свою вагу під контролем», - йдеться в повідомленні.

Перед пологами жінкам слід очистити холодильник від несвіжих продуктів і приготувати їжу, яку їхні чоловіки, «які не звикли готувати», можуть просто нагріти. Вони також повинні залишити достатньо змінного одягу для своїх чоловіків і дітей.

«І купіть пов'язку для волосся, щоб не виглядати розпатланою після народження дитини», - відзначають в рекомендаціях.

За повідомленням Korea Herald, правила були опубліковані в інтернеті міським інформаційним центром по вагітності та пологах.

Як повідомляє південнокорейське інформаційне агентство Yonhap, після критики в інтернеті рекомендації видалили. Влада міста заявила, що скопіювала поради з веб-сайту Міністерства охорони здоров'я.

Вам може бути цікаво