"Навіть л*йна не гідний": грузинський журналіст Габунія знову грубо вилаяв Путіна (відео)

Телеведучий пообіцяв Путіну, що не буде паплюжити його могилу.

Грузинський журналіст Георгій Габунія, який влітку минулого року обматюкав Путіна в ефірі телеканалу «Руставі-2», знову накинувся на російського президента з образами.

Читайте такожAtlantic Council: Путін будує в Україні два протекторати за допомогою паспортів РФ

Як повідомляє «Радіо Свобода», журналіст звернувся до Путіна в ефірі телеканалу Mtavari Arxi. Там він заявив, що не буде виконувати обіцянку осквернити могилу президента Росії, яку дав рік тому, адже той не вартий навіть цього.

«Ти, грузинського, навіть л*йна не гідний», - заявив Габунія російською в кінці свого звернення.

В ході програми ведучий також заявив, що його зброя – слово, тоді як Путін "не шкодував для Грузії" справжньої зброї і "хіба що не скинув на країну ядерну бомбу".

Габунія також прокоментував інформацію про затримання на території Грузії громадянина РФ, який нібито готував замах на журналіста. Ведучий заявив, що не сумнівається в правдивості цієї інформації, і не боїться смерті.

Нагадаємо, 7 липня минулого року Георгій Габунія, ведучий авторської програми P. S., російською мовою звернувся до президента Росії Володимира Путіна і нецензурно облаяв його.

Габунію звільнили з каналу «Руставі-2» в серпні після зміни власника. Причиною звільнення провідних журналістів гендиректор телекомпанії назвав конфлікт інтересів. За його словами, звільнення деяких співробітників також відбудеться після того, як вони повернуться з відпустки. Після звільнення Габунії та інших провідних журналістів працівники телеканалу почали бойкот.