За останніми даними, в лікарнях перебувають 69 постраждалих. Стан 17 з них оцінюється як важкий. Загинула 51 людина.

Про це в ході відвідування муніципалітету Стамбула заявив президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган, коментуючи хід розслідування теракту, скоєного напередодні під час проведення весільного торжества в турецькому місті Газіантеп, передає Анадолу.

Читайте такожВибух смертника на турецькому весіллі: кількість жертв досягла 50 (фоторепортаж)

Відео дня

«Ми разом повинні проявити єдність і солідарність у боротьбі зі злом тероризму. Для нас не має значення, звідки виходить тероризм. Це може бути FETÖ, РКК, ДАІШ, або PYD і YPG в Сирії. Вони всі є терористичними організаціями для нас. Вони не мають релігійної та національної приналежності, у них немає батьківщини. Туреччина допомогою всій своїй могутності, плечем до плеча, рука об руку буде протистояти їм так само, як це було 15 липня», - підкреслив глава турецької держави.

«За попереднім висновком місцевої адміністрації та поліції, даний акт здійснив ДАІШ (арабська назва "Ісламської держави", - ред.). Відомо, що останнім часом в ДАІШ робили зусилля з організації своєї структури Газіантеп. Велися і ведуться інтенсивні операції. Після цього сили безпеки будуть розширювати свою роботу», - повідомив він.