Можливість для благодійних організацій та волонтерів: виграй гроші на допомогу вуличним тваринам

Хостингова компанія HOSTiQ.ua запустила вже другий грантовий конкурс «Допомога хвостикам».

Всі ми часто бачимо на вулицях України безпритульних тварин, яким хочеться допомогти, але не завжди для цього є необхідні ресурси та гроші. Щоб таким тваринкам трішки краще жилось, хостингова компанія HOSTiQ.ua запустила вже другий конкурс під назвою «Допомога хвостикам», в рамках якого благодійні організації та волонтери мають змогу виграти $1000 на реалізацію свого проєкту допомоги безпритульним вуличним тваринам.

Взяти участь у конкурсі можна з будь-якого міста України. До 15.05 треба заповнити та відправити анкету, в якій описати ваш проєкт допомоги безпритульним тваринам. Детальніше про умови конкурсу читайте на сторінці.

Команда HOSTiQ обере кращий проєкт та нагородить його авторів грошовим призом у розмірі $1000 на його втілення в життя. Автори повинні реалізувати проєкт впродож місяця після отримання грошей та представити звіт про використаний бюджет.

Партнери грантового конкурсу: мережа магазинів електроніки та побутової техніки «Фокстрот» і видавництво «Ранок» оберуть учасників, які отримають додаткові призи – ноутбук і корм для тварин. Інформаційний партнер грантового конкурсу – компанія ZONE3000.

Щоб зробити добру справу, заповняйте анкету.